knotsgekke 'animal faces' kaarsjes

knotsgekke 'animal faces' kaarsjes

Staat: Nieuw product

Rice

KZ30902

Hip hip hoera ! Superleuke set met verjaardagskaarsjes in de vorm van dierengezichtjes: een tijger, een aap en een zebra maken je party...

5,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : CDCAK-ANIXC

Hip hip hoera ! Superleuke set met verjaardagskaarsjes in de vorm van dierengezichtjes: een tijger, een aap en een zebra maken je party compleet.

Mix en match deze kaarsjes met de andere setjes van RICE om je verjaardagstaart een eigen unieke en persoonlijke look te geven !

Set van 6.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2420.35
Rice is een Deense woonacccessoire-fabrikant, gekend voor kleurrijke melamine, handgeweven manden, opbergers en handgeglazuurd servies. Hun ontwerpen zijn altijd vrolijk, en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.