knotsgekke 'Jef' bouwpiramide

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ18752

Lilliputiens: Jef de hond (13)

Zet alle stukjes op elkaar om het hondje Jef weer op te bouwen en kijk hoe de personages via de brandweerladder omhoog klimmen om het muisje te...

24,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 86429

Zet alle stukjes op elkaar om het hondje Jef weer op te bouwen en kijk hoe de personages via de brandweerladder omhoog klimmen om het muisje te redden. Tel van 1 tot 10 personages per verdieping. Zet de stukjes van klein naar groot in elkaar en ontdek hoe Jef allerlei voertuigen bestuurt. Voor kleine puzzelaars vanaf 2 jaar. Inhoud: 10 stapelvormen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
08400.35
  • Door Antonina K.
  •  de 14/12/2018
kan je vele kanten mee op
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.
Collectie Lilliputiens: Jef de hond
Inspiratie en stories