grand labyrinthe à billes

knotsgekke knikkerbaandoolhof*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ17328

HABA knikkerbaan (35)

Deze leuke knikkerbaandoolhof staat voor urenlang spelplezier! Geschikt voor creatievelingen vanaf 1 1/2 jaar. Inhoud: 15 knikkerbaanstukken, 1...

59,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Deze leuke knikkerbaandoolhof staat voor urenlang spelplezier! Geschikt voor creatievelingen vanaf 1 1/2 jaar. Inhoud: 15 knikkerbaanstukken, 1 belletjesblok, 1 hindernissteen, 1 glittersteen, 1 poort, 2 ontdekkersknikkers, 1 doolhofbord met lijst. Materiaal: beukenhout.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
32.524.501.7
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :005639

Collectie HABA knikkerbaan
Inspiratie en thema's