Albert éléphant découvertes

knotsgekke ontdekkingsolifant Albert

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ26133

In de ronde buik van Albert zit een kleurrijk boekje met plaatjes verstopt. Doe het open en ontmoet de bewoners van het circus. Ze hebben heel...

34,99 €

Add to my wishlist

In de ronde buik van Albert zit een kleurrijk boekje met plaatjes verstopt. Doe het open en ontmoet de bewoners van het circus. Ze hebben heel wat activiteiten voor jou in petto! Wanneer je in de slurf van Albert knijpt, trompettert hij! Verder is de ontdekkingsolifant goed in knisperen, rammelen, vibreren en piepen. Het spiegeltje en de bijtring maken deze knuffelzachte activiteiten olifant compleet. Geschikt voor mini ontdekkers vanaf 6 maanden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
3023130.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.

product referentie :86738