trousse de toilette ludique 'Nicolas le loup'

knotsgekke toilettas 'Nicolas'

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ24911

Lilliputiens: On the Move (38)

Wolfje Nicolas poets zijn tanden, doe jij mee? De knotsgekke toilettas is erg handig voor een sleepover bij oma en opa, naar de sportschool of...

24,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

Wolfje Nicolas poets zijn tanden, doe jij mee? De knotsgekke toilettas is erg handig voor een sleepover bij oma en opa, naar de sportschool of een weekendje weg. In het ruim binnenvak is er voldoende plaats voor een tandenborstel en kleine zeepjes. Wanneer je de mond van Nicolas opent, wachten er nog meer Liliputiens-vriendjes in een verborgen voorvak! De toilettas is licht gewatteerd en heeft een naamtag binnenin.
Materiaal: 100% polyester. Afmetingen: 20x15 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
201500.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.

product referentie :86632

Collectie Lilliputiens: On the Move
Inspiratie en stories