NULL

knuffel panda Pomme XL

Staat: Nieuw product

Esthex

KZ27712

Pomme is de gezelligste EN dikste vriend die je maar kunt hebben! Hij is heel zacht en lekker groot en zijn velours jasje met groene knopen kan...

39,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Pomme is de gezelligste EN dikste vriend die je maar kunt hebben! Hij is heel zacht en lekker groot en zijn velours jasje met groene knopen kan uit of aan. Deze lieve panda heeft een hoog knuffelgehalte, je kan haast niet anders dan Pomme te omarmen!
Dankzij zijn verzwaard buikje, blijft panda Pomme ook staan wanneer hij niet geknuffeld wordt. Gemaakt uit katoen, velours en een vulling uit kunststof. Hoogte: 32 cm.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
03200.6
Esthex - Geïnspireerd door haar eigen kindertekeningen ontwerpt Esther Schuivens vanaf 2003 met veel plezier speelgoed voor kinderen, poppen en accessoires. In haar eigen tekeningen ontdekte ze humor, eenvoud en aparte proporties, en dat zullen jullie ook herkennen in Esthers tekeningen. Alle producten worden met de hand of met de naaimachine gemaakt in een werkplaats in Thailand met ICTI certificaat, wat inhoudt dat de werknemers werken onder goede arbeidsomstandigheden.