knuffelbaar 'organic jersey' kussentje *

Staat: Nieuw product

Ferm Living

Ferm Living kIDs (119)

Is het een knuffeldiertje of een kussen? Dat antwoord laat je best aan de kids over! Eén ding is zeker: Little Ms. Rabbit en Little Mr. Teddy...

40,60 €

26,39 €

Add to my wishlist

Is het een knuffeldiertje of een kussen? Dat antwoord laat je best aan de kids over! Eén ding is zeker: Little Ms. Rabbit en Little Mr. Teddy zijn ultrazacht en knuffelbaar! De kussenhoes van dit knuffelkussen is gemaakt uit 100% organische jersey en heeft een verborgen rits. Keuze tussen twee uitvoeringen: Little Ms. Rabbit en Little Mr. Teddy. Wie is jouw favoriet? Afmetingen: 30x30 cm.

KleurGrijs
Vormsilhouet
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
303000.35
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.

product referentie :7550

Collectie Ferm Living kIDs
Inspiratie en stories