zoo schaap - white

Knuffelbare dierenkop zoo schaap

Staat: Nieuw product

Kidsdepot

COM040

Aaibaarheidsfactor 10! Dit leuke KidsDepot schaap zorgt voor een beestige en tegelijk speelse toets aan de muur van de kinderkamer.

Hij is helemaal van vilt en beloofd stil te zijn terwijl je kleintje geniet van een verkwikkend dutje.

39,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Wat een beestenboel! Deze toffe dierenkoppen passen prima in de kinderkamer, baby- of speelkamer, hebben een hoog knuffelgehalte en zijn gemaakt van vilt. Ze hebben een lus zodat ze makkelijk op te hangen zijn. Ook leuk als je meerdere dieren met elkaar combineert, er zijn er maar liefst 10 verschillende.

Afmetingen:  17 x 30 x 23 cm

Materiaal: vilt

Echt hippe kinderkamer accessoires vind je bij Kidsdepot, met dit frisse merk uit Nederlands creëer je moeiteloos een eigen look voor je kinderkamer, speelkamer of woonkamer. Van het tapijt op de vloer, de opbergers onder het bureau, het boxkleed in de box tot het wandrek boven de speeltafel: KidsDepot heeft het allemaal!


SamenstellingenVilt
KleurBeige
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.230.240.240.38
KidsDepot - Echt hippe woonaccessoires vind je bij Kidsdepot , met dit frisse merk uit Nederlands creëer je moeiteloos een unieke look voor de kinder-, speel- of woonkamer. Of je nu gaat voor een industriële of mooie naturel kamer, met KidsDepot maak je het plaatje helemaal compleet. Van het tapijt op de vloer, de lamp aan het plafond en de opbergers onder het bureau, het boxkleed in de box, het wandrek boven de speeltafel tot een pluche dierenkop aan de muur: KidsDepot heeft het allemaal!

product referentie :20010909