knuffeldoek uit organisch katoen 'Sisco'

Staat: Nieuw product

Peppa

Nieuw van Peppa: knuffeldoek Sisco in organisch katoen!
Het Sisco model is niet enkel zacht voor je baby'tje, maar ook voor het...

12,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Nieuw van Peppa: knuffeldoek Sisco in organisch katoen!
Het Sisco model is niet enkel zacht voor je baby'tje, maar ook voor het milieu... want hij is gemaakt uit 90% eco-katoen!! Eenvoudige vormen en een neutrale gezichtsuitdrukking geven ruimte aan fantasierijk spel van kinderen.

Het hoofdje is gevuld met schapenwol, een natuurlijk product dat zeer snel geuren opneemt. De geur van thuis, van mama en papa, van dingen waarmee je kleintje vertrouwd is, draagt Sisco graag met zich mee. Zo wordt het popje snel de beste vriend van je oogappel! Peppa popjes worden met de hand gemaakt in fair trade ateliers. Peppa... het onmisbare vriendje van je kind. Wassen met de hand. Materiaal: 90% katoen, 10% PE.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
03600.35
Peppa is een collectie van handgemaakte knuffelpoppen van natuurlijke materialen. Zo zijn de hoofdjes gevuld met schapenwol. Schapenwol neemt zeer snel geuren op. Voor de baby betekent dit dat het popje geuren zal opnemen van thuis, van zijn ouders, van dingen die hem vertrouwd zijn. Hierdoor wordt een Peppa lappenpopje al gauw het onmisbare en onafscheidelijke lievelingspopje. Er werd bijzonder veel aandacht besteed aan het ontwerp van de popjes en aan de keuze van de materialen. Er is echter meer: Peppa poppen zijn gemaakt in Fair Trade, d.w.z. geproduceerd op een manier, waarbij ‘eerlijke’ handelsrelaties met de producenten voorop staan. Fair Trade gaat dus veel verder dan bijvoorbeeld het uitsluiten of vermijden van kinderarbeid. Immers, het gegeven dat bepaalde producten niet door kinderen gemaakt zijn, betekent niet automatisch dat ze dan ook (door volwassenen) in menswaardige omstandigheden of tegen een eerlijke prijs zijn gemaakt.

product referentie :PP-SI 200.200