adorable marionnette

knuffelige handpoppen*

Staat: Nieuw product

Haba

Poppenkast spelen met HABA (34)

Deze leuke zachte handpoppen staan nog allerlei spannende avonturen te wachten. Ze prikkelen de verbeelding van je kind en zijn perfect voor de...

17,50 €

11,38 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Deze leuke zachte handpoppen staan nog allerlei spannende avonturen te wachten. Ze prikkelen de verbeelding van je kind en zijn perfect voor de eerste rollenspellen en kleine toneelstukjes. Wie wordt jouw lievelingsvriend? Het vrolijke meisje Lilli, de stoere jongen Matze of de trouwe hond Leo?
Afmetingen: ca. 25 cm
Leeftijd: vanaf 1,5 jaar

Leeftijdvanaf 18 maanden
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
192500.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :2621

Collectie Poppenkast spelen met HABA
Inspiratie en stories