Knuffelzacht babyspeelgoed - Mijn eerste ark van Noah

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

LL107

Lilliputiens: Georges de maki (25)

Jack de leeuw, George de maki en al hun Lilliputiens-vriendjes in tweevoud ! Deze zachte boot vol dierenknuffeltjes is ideaal voor alle kleine avonturiers!

Je kindje vindt het heerlijk om de dieren paar per paar een plaatsje te geven in de ark van Noah. Het verzint wel duizend verhalen over al die vriendjes die op reis gaan met de boot om nieuwe horizonten te verkennen. De ark kan bovendien gemakkelijk meegenomen worden dankzij zijn handvat… en maar goed ook, want je kindje wil er vast overal mee spelen!

69,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

TypeBabyspeelgoed
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 18 maanden

Afmetingen : 32 x 16 x 16 cm.

Geschikt voor kindjes vanaf 18 maanden.

Materiaal: polyester

Wasinstructies:in de machine op 30°C met delicaat programma.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.67
  • Door Irene M.
  •  de 14/10/2019
alles ok
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.
Collectie Lilliputiens: Georges de maki
Inspiratie en stories