knuffelzachte boekjes*

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

Verschillende lieve diertjes laten je meekijken in hun knuffelzacht speelboekje. De grappige tekeningen, de flapjes, het knispergeluid en de...

22,00 €

14,30 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Verschillende lieve diertjes laten je meekijken in hun knuffelzacht speelboekje. De grappige tekeningen, de flapjes, het knispergeluid en de rammelaar boeien je kleintje keer op keer. Het boekje is door de flexibele ring eenvoudig aan de kinderwagen of maxi-cosi te bevestigen zodat je het overal mee naartoe kan nemen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
122500.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.

product referentie :86263