Boek Slaap kindje slaap

Knus liedjesprentenboek - Slaap kindje slaap

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

LEM032

Plof op bed en zing voor je ukkie de meest herkenbare melodieën. Van ‘Poesje mauw’ tot ‘In de maneschijn’. Pluis samen uit wat er allemaal te zien in dit geweldige boek. Omdat mooie boeken en muziek er zijn voor iedereen van piepklein tot heel groot.

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789047711490

Leeftijdvanaf 1 jaar
AuteurMarijke ten Cate
IllustratorMarijke ten Cate
GenreLiedjesboek
ThemaMuziek

Knus liedjesprentenboekje met de meest leuke kinderliedjes. Breng je spruit in slaap met een leuk liedje. Marijke ten Cate illustreerde voor Lemniscaat een aantal prentenboeken, voor ze zich concentreerde op haar eigen werken.

Auteur: Marijke Ten Cate
Illustrator: Marijke Ten Cate
Afwerking: hardcover
Leeftijd: vanaf 1 jaar
Aantal pagina's: 26
Formaat: 26,3 x 22 x 1 cm

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
21.525.510.111
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.