klamboe - dot rose

Knusse klamboe - dot rose

Staat: Nieuw product

Cam Cam Copenhagen

CAM045

Hang de Cam Cam klamboe aan het plafond en maak de kinderkamer compleet!

Perfect voor boven het bedje of maakt een knus hoekje waar je kindje lekker kan spelen, lezen, wegdromen... De bedhemel is gemaakt van super zacht, hoogwaardig materiaal en past perfect onze quilts, dekbedden, lampen en andere accessoires van CamCam.

120,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 771.P35

KleurRoze
CollectieDot rose
TypeKlamboes

Voor een lief en knus hoekje in de (baby-)kamer is er deze mooi roze klamboe uit 100% biologisch katoen van het Deense merk Cam Cam!

Afmetingen: 260 X 50 cm (omtrek 300 cm)

Materiaal: 100% organisch katoen - metalen ring bovenaan- draagt het OCS-label

Een filosofie van poëtische rust & grafische eenvoud is hét succes van CamCam uit Kopenhagen. Dit wondermooie merkje werd opgericht in 2012 en is er vast van overtuigd dat de omgeving waarin je leeft en opgroeit vanaf het prille begin een invloed op je heeft. Daarom zitten hun erg geliefde collecties vol prachtig krachtige prints, altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavische stijl. En ze zweren bij ecologische stoffen en materialen, die vrij van gifstoffen zijn en enkel gekleurd worden met natuurlijke kleurstoffen. Wat het niet alleen mooi voor jezelf en je kinderen maakt, maar ook voor de planeet!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.420.010.40.52
Cam Cam - Dit wondermooi merk werd opgericht in 2012 door architecte Sara Giese Camre in Kopenhagen. Na de geboorte van haar eerste dochter kwam ze met het idee om haar eigen interieurbedrjf voor kinderen op te richten. Cam Cam maakt geweldige collecties vol prachtig krachtige prints die mooi zijn voor kinderen en geliefd door hun ouders. Alles is altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavisch e stijl . En al het textiel wordt bovendien geproduceerd in GOTS gecertifieerde fabrieken, die goede werkomstandigheden en een degelijk loon garanderen voor de arbeiders, alsook een nul tolerantie voeren voor kinderarbeid.