speelmat

Knusse zachte speelmat

Staat: Nieuw product

Sebra

SEB017

Spelen wordt nog leuker op dit schitterend speelkleed van het Deense merk Sebra!

Lekker zacht en knus om op te zitten, te spelen, te liggen... en een leuke aanwinst voor je speelhoek.

79,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Speelkleed in fijne grijstinten van Sebra. Het product is ideaal om een zacht speelhoekje te creëren. De mat biedt een zacht en comfortabel oppervlak waar het kind prettig op kan spelen en dient tevens als isolatie voor het kind op koude vloeren.

Het speelkleed bestaat uit 13 zachte puzzelstukken, met een diameter van 120 cm en is 1,5 cm dik. Dit product heeft een zacht, schokabsorberd en comfortabel oppervlak dankzij het geschuimde co-polymeer.

Het Deense Sebra staat voor moderne, functionele ontwerpen in rustige en altijd stijlvolle kleuren. Ze hebben een passie voor wat mooi is en dat voel je in elk van hun producten. Een groot deel van de collectie wordt met de hand gemaakt en er wordt zoveel als mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout, wol en eco katoen.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.550.090.471.45
Sebra Interior maakt prachtig Deens design. Sebra ontwerpt en produceert meubels, beddengoed en andere accessoires voor kinderen en hun kamertjes. Het bedrijf werd opgericht door Mia Dela in 2004. Mia werd opgeleid als ontwerper op de Sjoel design school in Kolding in 2001. Toen ze de kamer van zoontje Gustav wou decoreren vond ze geen leuke design interieur spulletjes van goede kwaliteit naar haar smaak. Dat was het begin van Sebra. Sebra Interior brengt een modern design en een innovatieve keuze aan kleuren, gecombineerd met oude vormen van handwerk zoals haken en breien. Een groot deel van de collectie is handgemaakt en van natuurlijke materialen zoals hout, wol en katoen. Materialen die de fantasie van kinderen prikkelen enerzijds en anderszijds ook voldoen aan de eisen voor kwaliteit en creativiteit van mama en papa.

product referentie :4003303