koddige 2-persoons bedset 'Bob'

koddige 2-persoons bedset 'Bob'

Staat: Nieuw product

SNURK

KZ25874

Dit is Bob. Bob houdt van snuffelen, wandelen, niet luisteren en boterhammen jatten van het aanrecht. Maar het meest houdt Bob van slapen......

119,95 €

Add to my wishlist

Dit is Bob. Bob houdt van snuffelen, wandelen, niet luisteren en boterhammen jatten van het aanrecht. Maar het meest houdt Bob van slapen... Lekker opgerold op het zachte dekbed van zijn baasje, liefst ligt hij daar de hele dag. En ook de hele nacht trouwens.

SNURK beddengoed wordt gemaakt van 100% zacht katoen van hoge kwaliteit en is wasbaar op 30° of 40°C. De 2-persoons dekbedovertrek meet 220x240 cm, met een totale lengte (incl. instopstrook) van 260 cm. Komt met twee kussenslopen van 60x70 cm.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
22024001.95
SNURK is een klein, onafhankelijk label uit Amsterdam dat staat voor kwalitatief beddengoed , bedrukt met unieke fotoprints. Het beddengoed is designed in Holland, made in Portugal . Zo laten oprichters en designers, Peggy van Neer en Erik van Loo, hun originele fotografische ontwerpen printen op hoog kwalitatief katoen in Portugal. Het verhaal van SNURK begon in 2007 met een nobele actie... Speciaal voor een goed doel wou Peggy al een hele tijd een dekbed creëren met een print van kartonnen dozen. Samen met haar partner Erik ontwierp ze Le Clochard en Le Trottoir : beddengoed dat net lijkt op kartonnen dozen en de stoep. Beide sets vlogen als zoete broodjes over de toog en de winst ging naar Stichting Zwerfjongeren Nederland. Tot vandaag blijft SNURK verbazen met realistische designs in fantasierijke thema’s . Piraat, ballerina, flamenco, prinses, astronaut of brandweer? Grote dromen ontkiemen in kleine bedden! Maar hoe verenig je kinderdromen met de echte realiteit? De kostuums voor de fotoshoot komen niet van de verkleedwinkel om de hoek, maar zijn zorgvuldig gekozen uit de échte wereld. “There’s nothing like a dream to create the future.” (Victor Hugo – Les Misérables)