koddige zachte rugzak*

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

De koddige Lilliputiens rugzak vergezelt kleine ontdekkers bij een bezoek aan oma en opa, naar de crèche of de kleuterschool. In zijn zachte buik...

29,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

De koddige Lilliputiens rugzak vergezelt kleine ontdekkers bij een bezoek aan oma en opa, naar de crèche of de kleuterschool. In zijn zachte buik houdt deze vriend de spulletjes van zijn eigenaar graag bij. Door de grote rits kunnen zelfs de allerkleinsten de mond openen om bij de inhoud te kunnen.
Dankzij de verstelbare draagriemen en het dito borstriempje is de rugzak zeer gemakkelijk om te dragen. Een naamtag, erg leuke details, kleuren en texturen maken het Lilliputiens karakter herkenbaar. Keuze uit verschillende uitvoeringen. Geschikt voor kids vanaf 18 maanden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1824300.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.

product referentie :86637