NULL

kook- en interieurboek 'Yvestown in de keuken'

Staat: Nieuw product

Uitgeverij Snor

KZ21556

De populaire blogster Yvonne Eijkenduin (van de Yvestown blog) laat de keuken van haarzelf en haar vrienden zien en deelt hun meest favoriete...

32,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

De populaire blogster Yvonne Eijkenduin (van de Yvestown blog) laat de keuken van haarzelf en haar vrienden zien en deelt hun meest favoriete recepten in het geweldige kook- en interieurboek Yvestown in de keuken. Het boek neemt de lezer mee in de strakke zwarte keuken van Boudie en Fou en de fleurige no-nonsense keuken van Marianne en Harry.

Interieurtips worden gecombineerd met inspiratievolle recepten als wortelsoep met tikka masala en een Victoriaanse sponscake. Als leuke surplus lees je de playlist die de bewoners graag beluisteren als ze de sterren van de hemel koken. En de uitsmijter van het boek: de keuken van Yvonne zelf. Smullen maar!

Auteur: Yvonne Eijkenduin
ISBN: 9789079961771
Pagina's: 272

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
21.527.501.2
Uitgeverij Snor - Uitgeverij Snor maakt frisse, grappige, mooi vormgegeven boeken. Highbrow, chic en intelligent, maar dan met snor. Al hun boeken zijn praktisch, betaalbaar, fijn om naar te kijken en natuurlijk ook leuk om te lezen.