Koraalroze emaillen bord - Pineapple

Staat: Nieuw product

Rice

KZ40922

Dit heerlijke retro bord is bedekt met een koraalroze laagje email, wat extra stevigheid biedt. De grappige gele ananas bedrukking maakt het geheel helemaal af.

12,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : ENLPL-CO

SamenstellingenEmail
TypeBorden
KleurRoze

Het pineapple bord in email zorgt voor een vleugje retro in je keuken. Het bord is niet alleen leuk op de keukentafel, het is ook perfect voor op het terras of bij een picknick.

Afmetingen: ∅ 24 cm

Gebruiksadvies: niet vaatwasser bestendig en niet voor de microgolfoven

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.240.010.240.25
Rice is een Deense bedrijf voor interieurontwerp en design. Ze staan bekend voor hun kleurrijke melamine, handgeweven manden, fantastische opbergers en handgeglazuurd servies. Allemaal vrolijke en kleurrijke items voor in de woonkamer, keuken en kinderkamer.Breng geluk en kleur in jouw huisMet de items van Rice breng je elke dag meer happiness en plezier in jouw huis ! Ze zijn niet bang om uniek te zijn en dat zie je in hun designs. De designs zijn altijd vrolijk en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is.Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice-producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.Ontdek snel alle spulletjes van Rice waaronder de geweldige Let’s Summer collectie . Een heerlijke collectie van kleurrijke items voor in de keuken en aan tafel. Ideaal om wat kleur in huis te brengen!