Krijtkleurboekje Color It & Go - Sterrenbeeld

Staat: Nieuw product

Jaq Jaq Bird

BL114

Een kleurboek die je gewoon keer op keer opnieuw kan gebruiken... klinkt het als een utopie? Nee hoor, dankzij Jaq Jaq Bird is het gewoon realiteit.

In dit krijtkleurboekje zitten 8 pagina's met buitenaards leuke kleurplaten die je keer op keer kan inkleuren met de bijpassende krijtjes. Wat een feest!

22,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Knap, herbruikbaar kleurkrijtboekje Color It & Go Sterrenbeeld van Jaq Jaq bird, een 8 pagina dik boekje met kleurplaten van de ruimte die je met de 4 stofvrije krijtjes kan inkleuren. Een musthave voor onderweg. Je bespaart dus niet alleen papier, maar achteraf schoonmaken is een koud kunstje. Een top combinatie! Leuk om je thuis mee uit te leven maar ook onderweg, op restaurant, tijdens lange autoritten, op vakantie, ... je hebt alles bij je en wie weet wordt jouw kapoen wel de Da Vinci van zijn generatie!

Er zijn verschillende kunstenaars verkrijgbaar, inclusief 4 krijtjes/butterstixs. Tip: neem er een set van 12 ButterStix bij, zo geraak je nooit uitgetekend.

Afmetingen: 20,3 x 20,3 cm gesloten - 20,3 x 40,6 cm geopend

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Gebruiksadvies: enkel gebruiken met butterstix krijtjes, makkelijk proper maken met een vochtige doek en opnieuw gebruiken.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.22
  • Door Anonymous A.
  •  de 06/12/2019
Zo fijn voor onderweg!
Maak kennis met het schattige Jaq Jaq Bird , een Amerikaans kindermerk met leuke spulletjes voor thuis of op school. Van tekenborden tot krijtjes en kleurboekjes. Alles om jouw kindje urenlang creatief speelplezier bezorgen!