Kromme fruit en gekke groenten set

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT154

Als ik later groot ben ... imitatiesets Plan Toys (43)

Wist je dat 10% van de groenten en fruit wordt weggegooid gewoon omdat ze niet mooi genoeg zijn, terwijl er niks mis is met hun smaak? Kromkommer is een organisatie die samen met PlanToys de Wonky Veg & freaky Fruit onder de aandacht wil brengen, hun liefde voor 'kromme' fruitjes en 'gekke' groenten resulteerde in deze heerlijke set houten speelgoed om te snijden, aan elkaar te plakken en gewoon eindeloos mee te spelen.

Voor elke set Wonky Fruit & Vegetables die verkocht wordt schenkt PlanToys 1 euro aan Kromkommer om hen te steunen in hun werk tegen voedselverspilling.

30,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3495

SamenstellingenHout
CollectiePretend Play
Leeftijdvanaf 18 maanden

Op een speelse manier de voedselverspilling aankaarten, deze kromme groeten gekke fruit-speelset leert kinderen dat imperfecte vormen niet gelijk staan aan minder plezier en leert hen iets over voedselverspilling. De set bestaat uit 5 snijbare fruitjes en groenten: een appel, peer, wortel, tomaat en komkommer en een mes - ideaal om oog-handcoördinatie te verfijnen. je kan ze snijden, schillen, aan elkaar plakken en weer uit elkaar halen.

Bij het speelgoed zit ook een boekje: 'Het avontuur van meneer Tweebeenpeen' dat vertelt waarom waarom sommige wortels soms twee of zelfs drie benen hebben én dat deze net zo lekker zijn. Super leuk én educatief!

Afmetingen: 4,5 x 3 x 10,6 cm

Leeftijd: vanaf 18 maanden

Materiaal: rubberhout, velcro

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt van hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

 

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.45
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen.Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkelingPlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid.Duurzame speeltjes voor een duurzame wereldPlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet.Eerste Speelgoed CollectieDe Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Als ik later groot ben ... imitatiesets Plan Toys
Inspiratie en stories