combinaison bébé avec col Bleu chiné

kruippak met kraagje 'blouse melee'

Staat: Nieuw product

Noeser

Uit de collectie van nOeser: “Once upon a Time”.
De zomercollectie 2016 van nOeser is als het begin van een sprookje, maar ook een...

24,95 €

Add to my wishlist

Uit de collectie van nOeser: “Once upon a Time”.
De zomercollectie 2016 van nOeser is als het begin van een sprookje, maar ook een knipoog naar het Wilde Westen. Zo is dit kruippak met kraagje in een mooie western stijl! Aan de voorzijde lopen drukknoopjes door tot het kruis. Aan de binnenzijde van de beentjes zitten ook een aantal drukknoopjes om het verschonen gemakkelijk te maken!

Het Nederlandse merk nOeser staat voor “be nutty, be nice”: van de prints word je instant happy en de stof is gemaakt van heerlijk zacht biologisch katoen. Grappig én goed dus! Materiaal: 95% bio katoen, 5% elastaan. GOTS-gecertificeerd, wassen op 40°C.

adviesprijs: €36,95
outletprijs: €24,95

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Be nutty want nOeser gelooft dat kids de wereld het beste kunnen ontdekken door gekkigheid uit te halen. En het Nederlandse merk geeft mini-ontdekkers de comfortabele outfit om dat te doen! Zo vergroten aansprekende figuren en verhalen hun belevingswereld. Be nice want nOeser werkt enkel met biologisch katoen: dat is ecologisch, economisch en sociaal duurzaam! Bovendien geeft het baby kledingmerk jonge ontwerpers een kans om in het nOeser design team aan de slag te gaan. Zij krijgen de kans om een origineel karakter toe te voegen aan de unisex seizoenscollecties. Be nOeser omdat nOeser aan kids vraagt wat zij mooi en interessant vinden. De basis van elk ontwerp! Kortom: Be nutty, be nice, be nOeser!

product referentie :nsr.out.basic.0021