Kullerbü knikkerbaan basisdoos - Geluidspeelbaan Brandalarm

Staat: Nieuw product

Haba

HAB784

Haba Kullerbü (48)

Braaaand! Er staan verschillende bomen in brand – maar gelukkig is daar de vuurrode ladderwagen van de brandweer om meteen uit te rukken en de brand te blussen!

Afhankelijk langs welke kant de ladderwagen over de spectaculaire knikkerbaan met geluidseffect komt aangereden of de waterknikker erover rolt, klinkt een brandweersirene of knetterend vuur.

 

84,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304830

CollectieKullerbü
TypeKnikkerbanen
Leeftijdvanaf 2 jaar
De speelbaan geluidspeelbaan Brandalarm van Haba's Kullerbü knikkerbaan voor de allerkleinsten is heerlijk actie-reactie speelgoed en kan perfect met alle andere Kullerbü-speelbanen aangevuld worden. Deze speelset met geluidseffect maakt echt geluid met een aangenaam volume.
 
1 decor bosbrand, 1 geluidsrail, 1 ladderwagen brandweer, 1 universele steile helling, 3 brandstenen, 2 zuilen, 2 rechte baanstukken, 1 helling, 1 vertrekhelling, 1 startsteen, 1 knikker water, 8 verbindingsstukken.
 
Levering zonder batterijen (2x AAA Micro)
 

Aantal onderdelen: 23
Leeftijd: van 2 tot ongeveer 8 jaar
Materiaal: triplexplaat, kunststof, beukenhout

_

Het Kullerbü-speelsysteem is weeral een fantastische uitvinding voor kinderen van het Duitse merk Haba. Dit houten speelsysteem is kleurrijk, veelzijdig en uitbreidbaar. Het bestaat uit kleurrijke knikker- en speelbanen voor grote handige knikkers (diameter van 4,6 cm) in verschillende materialen maar ook voor autootjes in de meest bonte kleuren. De knikkers passen er perfect in. Alles glijdt vlot naar beneden en is van de beste kwaliteit, zoals we al jarenlang van Haba gewoon zijn.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Haba Kullerbü
Inspiratie en stories