Kullerbü Knikkerbaan - speelbaan rotonde *

Staat: Nieuw product

Haba

HAB011

Haba Kullerbü (48)

Rollebolle! Rol snel de fijne wereld van Haba binnen en draai eindeloos veel rondjes van plezier met deze leuke houten Kullerbü set. Een mooie startersset of leuke uitbreiding voor je Kullerbü-knikkerbaan.

Met leuk autootje en extra grote knikker voor extra veel glijplezier.

44,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303067

CollectieKullerbü
TypeKnikkerbanen
Leeftijdvanaf 2 jaar

Grenzeloos Kullerbü-rijplezier met deze speelbaan rotonde van Haba, met verschillende aansluitplaatsen om andere Kullerbü-banen gemakkelijk aan te sluiten, maar ook leuk op zichzelf! Met grappige knikker Pepe Pijlsnel en bliksemsnelle blauwe knikkercabrio en 3 spannende montagemogelijkheden.

Het Kullerbü-speelsysteem, weeral een fantastische uitvinding voor kinderen van het Duitse merk Haba. Dit houten speelsysteem is kleurrijk, veelzijdig en uitbreidbaar. Het bestaat uit kleurrijke knikker- en speelbanen voor grote handige knikkers (diameter van 4,6 cm) in verschillende materialen maar ook voor autootjes in de meest bonte kleuren. De knikkers passen er perfect in. Alles glijdt vlot naar beneden en is van de beste kwaliteit, zoals we al jarenlang van Haba gewoon zijn.

30 onderdelen gemaakt van beukenhout en kunststof

Prachtig speelgoed voor kleine bouwmeesters van 2 tot 8 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
18.221.232.51.45
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Haba Kullerbü
Inspiratie en stories