Kullerbü Knikkerbaan - themaset circuit

Kullerbü Knikkerbaan - themaset circuit *

Staat: Nieuw product

Haba

HAB010

Haba Kullerbü (46)

Zoef zoef, iedereen opzij daar glijdt de oranje raceauto voorbij! De gekke kikker zwaait met de vlag, nog 1 ronde en de bel gaat.

Fijne (uitbreidings)set uit beukenhout van Kullerbü voor Haba.

21,95 €

Add to my wishlist

Toffe themaset Circuit van Haba. Deze set kan met alle Kullerbü-speelbanen gecombineerd worden maar is ook perfect geschikt voor vrij spel. Twee bogen om onder te rijden/glijden met je snelle oranje race auto! En een belletje voor extra auditief effect.

Super leuke toevoeging aan de speelgoed collectie van kleine racepiloten en een leuk geschenkidee voor verjaardag of tussendoor :-)

Het Kullerbü-speelsysteem, weeral een fantastische uitvinding voor kinderen van het Duitse merk Haba. Dit houten speelsysteem is kleurrijk, veelzijdig en uitbreidbaar. Het bestaat uit kleurrijke knikker- en speelbanen voor grote handige knikkers (diameter van 4,6 cm) in verschillende materialen maar ook voor autootjes in de meest bonte kleuren. De knikkers passen er perfect in. Alles glijdt vlot naar beneden en is van de beste kwaliteit, zoals we al jarenlang van Haba gewoon zijn.

Prachtig speelgoed voor kleine bouwmeesters van 2 tot 8 jaar.


Leeftijdvanaf 2 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
921320.598
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :303058

Collectie Haba Kullerbü
Inspiratie en stories