Kwartetspel voor de allerkleinsten - Family Farm

Staat: Nieuw product

Janod

JS335

Wie brengt de meeste families bij elkaar? Er zijn 7 beestig leuke gezinnetjes, elk met een eigen kleur. Herenig jij mama, papa, zoon en dochter?

11,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J02756

SamenstellingenKarton
TypeKaartspelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Het klassieke kwartetspel in een boerderijjasje! Op de boerderij vind je de leukste dierenfamilies: familie schaap, konijn, koe, paard, varken vos en kip. Elke familie bestaat uit een papa, een mama, een zoon en een dochter, die elk hun eigen cijfer hebben. Zo kunnen ook de allerkleinsten vanaf 3 jaar meespelen.

Geschikt voor 2 tot 4 spelers tussen 3 en 7 jaar oud. Duur spel: 15 min.
Afmetingen verpakking: 10 x 3.5 x 12.5 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.120.030.10.15
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoedDe filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren.Duurzaam speelgoed met oog voor detailElke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.