ledikanten beddengoed 'Elphee Dots'

ledikanten beddengoed 'Elphee Dots'

Staat: Nieuw product

Done by Deer

De super schattige olifant Elphee begeleidt kleine kiddo's naar dromenland. Naast Elphee en zijn ballonnen kan je ook een heleboel dots spotten...

49,95 €

Add to my wishlist

De super schattige olifant Elphee begeleidt kleine kiddo's naar dromenland. Naast Elphee en zijn ballonnen kan je ook een heleboel dots spotten op het beddengoed, super cute!
De bedovertrek komt met een bijhorende kussensloop en is ideaal voor een ledikant. Kies tussen twee uitvoeringen. De overtrek heeft een verborgen rits en is wasbaar op 60°C.

Materiaal: 100% katoen, Oeko-Tex gecertificeerd.
Afmetingen bedovertrek: 100 x 135 cm.
Afmetingen kussensloop: 40 x 60 cm.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
10013500.48
Wist je dat Silly U in het najaar van 2014 haar merknaam veranderde naar Done by Deer ? En wist je dat 'Hjorth' de Deense vertaling is van 'Deer'? Helene Hjorth, designer en creatief brein achter Done by Deer, heeft een duidelijk doel: plezierige en spelbevorderende producten ontwerpen die daarnaast ook mooi in de kamer staan. Ze houdt niet alleen de nieuwste trends in het oog, maar Helene laat zich ook inspireren door de kleine schoonheden van alledag. Het Deense merk Done by Deer staat voor trendy deco-producten voor de kinderkamer die de verbeelding en de sociale ontwikkeling van kids stimuleren. Zachte pastelkleuren geven een pasgeborene een knus en vertrouwelijk gevoel, terwijl felle kleuren de bruisende energie van een peuter uitstralen. Met Done by Deer breng je de kinderkamer een level hoger! Zo dient de kamer niet alleen om te slapen, maar ook als favoriet speelterrein van je kleine ontdekker.

product referentie :DD-20681