ledikanten bedset 'Rose Stick'

ledikanten bedset 'Rose Stick'

Staat: Nieuw product

Ferm Living

KZ25962

Uit de AW kids collectie van Ferm Living.
Een wereld boordevol grappige fabeldieren, een mix van patronen en wondermooie...

60,00 €

42,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Uit de AW kids collectie van Ferm Living.
Een wereld boordevol grappige fabeldieren, een mix van patronen en wondermooie kleurencombinaties. Dat is de AW15 kids collectie van Ferm Living!
Zo wordt het ledikanten beddengoed in okergeel bezaaid met roze staafjes. Het bedtextiel is gemaakt ut 100% organisch katoen - knuffelzacht en erg aangenaam om in slaap te dommelen. De bedovertrek heeft een rits en komt met een matching kussensloop. De set is ook in een andere maat opgenomen in ons Ferm Living assortiment!

Afmetingen:
Dekbedovertrek: 100x140 cm.
Kussensloop: 40x45 cm.
Wassen op 40°C.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
10014000.52
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.