spel - Wereld van de zintuigen: horen, zien, proeven, ruiken, voelen.

Leerlijk spel - Wereld van de zintuigen: horen, zien, proeven, ruiken, voelen.

Staat: Nieuw product

Haba

HAB181

Gezelschapsspelen van HABA (145)

De jonge indianen bereiden zich voor op hun grote zintuiglijke proef. Met Sipokoo, de verstandige uil, slagen ze in de meest uiteenlopende opdrachten en scherpen ze hun zintuigen aan. Wie hoort waar het belletje luidt? Wie voelt de omtrek van de figuren? Wie vindt twee even zware zakjes?

Dit is een super leuk educatief spel over de zintuigen van het fijne speelgoedmerk Haba. Het zorgt voor eindeloos veel speelplezier en is uitbreidbaar met eigen ideeën en materialen.

37,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303464

Leeftijdvanaf 4 jaar

In Haba's Wereld van Zintuigen komt elk zintuig aan bod. Dit is een verzameling van leerzame, didactische spelletjes met 3 moeilijkheidsniveaus, 16 spelideeën en ook veel tips en suggesties om de zintuigelijke waarneming te bevorderen. 

Inhoud doos: 1 speelbord, 1 Sipokoo de verstandige uil (houten figuur), 10 houten figuren (beer, adelaar, kat, wolf, kip, haas, slang, eekhoorntje, hand, paard), 1 dobbelsteen, 1 grote zak, 6 kleine zakjes, 4 karakterkaarten, 32 proefplaatjes (groen, geel en rood), 20 veren, 10 speelkaarten ‘omtrekken’ (gele achterkant), 10 speelkaarten ‘dubbele omtrekken’ (paarse achterkant), 6 kurken knikkers, 6 glazen knikkers, 1 belletje met koord (moeten voor het eerste spel aan elkaar worden vastgeknoopt) en 1 spelhandleiding in 6 verschillende talen (Engels, Italiaans, Spaans, Duits, Frans en Nederlands)

Aantal spelers: voor 2-4 spelers

Spelduur: ca. 20-30 min

Geschikt voor spelers vanaf 4 jaar

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
35.5735.61.381
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories