chouette panneau ABC

leerrijk ABC bord in het FRANS*

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ15523

Dit leerrijke ABC bord heeft teksten in het FRANS. De afbeeldingen met de eerste letter van het woord zijn de franse benamingen, leuk als je een meertalig kind hebt, of je kind toe is aan een vreemde taal.

54,99 €

43,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Ontdek het alfabet door letters en illustraties te associëren. Leer de verschillende schrijfwijzen: hoofdletter, kleine letter en drukletter door de illustraties samen te stellen. Dit ABC bord werd ontwikkeld in samenwerking met leerkrachten, volgens de educatieve noties van kleuter- en basisonderwijs. Geschikt vanaf 4 jaar.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
715700.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.

product referentie :86315