Leerrijk, luchtig prentenboek - Insecten onder de loep

Staat: Nieuw product

Clavis

CLA065

Insecten. Wat doen die beestjes toch? Laten we eerlijk zijn, sommigen zien er behoorlijk eng uit. Dit boek omschrijft de wereld van de insecten op een grappige manier. Geen indeling volgens de regeltjes. Geen saaie verhalen. Wel een unieke, persoonlijke visie, waar de lezer wordt aangesproken, zodat die geen moment kan wachten om de bladzijde om te slaan.

Informatief, maar heel luchtig geschreven.

19,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789044832068

Leeftijdvanaf 8 jaar
AuteurFrancois Lasserre
IllustratorAnne de Angelis
GenreEducatieve boeken
ThemaDieren

Prentenboek Insecten onder de loep laat de nieuwgierige, toekomstige wetenschappertjes onder ons, zien, hoe je met een andere kijk de natuur kunt observeren. De entomoloog Francois Lasserre neemt de lezer mee met persoonlijke verhalen en spreekt de lezer aan.

Ken je iemand die interesse heeft in insecten of in de biologie? Dan is dit een uitgesproken cadeautje.

Fantastisch prentenboek voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar. De tekeningen van Anne de Angelis zijn ronduit verbluffend mooi. Een aanrader!

Auteur: Francois Lasserre
Illustrator: Anne de Angelis
Afwerking: hardcover
Leeftijd: 8 jaar
Aantal pagina's: 59
Formaat: 33,8 x 25,8 x 1,2 cm

Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Ze brengen boeken uit op maat van kinderen, met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
33.81.225.80.111
Clavis Uitgeverij is ervan overtuigd dat kinderboeken het verschil kunnen maken bij het creëren van een positieve toekomst voor kinderen. De wereld zal er morgen immers uitzien zoals de kinderen die vandaag dromen.Vaak geeft wat kleine jongens en meisjes spelen al aan wat zij in hun latere leven zullen doen en hoe zij hun rol in de wereld zullen invullen. Opvoeding is een van de hoekstenen van een leefbare wereld . Hoe vroeger attitudes zijn verworven, hoe steviger en hechter ze zijn. Met kinderboeken kun je kinderen leren omgaan met hun emoties en angsten, hun fantasie stimuleren, hun inzicht geven in eigen doen en laten, hun de verhoudingen tussen mensen leren kennen, hun het verschil tussen goed en kwaad leren zien. Daarenboven schept een boek en zijn spannende inhoud een hechte band tussen ouder en kind.Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Boeken maken op maat van kinderen , met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn. Kortom, Clavis boeken staan dicht bij kinderen en hun emoties en zijn dan ook een perfect hulpmiddel bij de opvoeding.