panneau compte avec des lapins rigolos

leerrijk telbord met grappige konijntjes*

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ14282

Met dit vrolijk telbord kunnen je kids al spelenderwijs kennis maken met het rekenen. Grappige konijntjes en lekkere groentjes maken het alleen...

54,90 €

32,94 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Met dit vrolijk telbord kunnen je kids al spelenderwijs kennis maken met het rekenen. Grappige konijntjes en lekkere groentjes maken het alleen maar leuker! Dit telbord werd ontwikkeld in samenwerking met leerkrachten, volgens de educatieve noties van kleuter- en basisonderwijs.

In deze set vind je verwijderbare getalbeelden en cijfers van 0 tot 10, zakjes met verwijderbare kaartjes van 0 tot 5. Een element dat aanmoedigt of feliciteert, 10 verwijderbare konijntjes met verschillende humeuren en verwijderbare strookjes met 1 tot 5 groentjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
655600.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.

product referentie :86239