300 s. puzzel Haaien

Leerrijke en stoere puzzel 300 st - Haaien

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER076

Crocodile Creek 36 dieren (15)

Er zwemmen heel wat verschillende haaien rond in onze zeeën... dankzij deze uitgebreide puzzel van 300 stukjes leer je ze stuk voor stuk kennen. Leuk en leerijk tegelijk!

17,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Fascinerend, uitdagend & leerrijk tegelijk. Deze grote puzzel van het populaire Crocodile Creek bestaat maar liefst uit 300 stukjes en toont 36 verschillende haaiensoorten... wist jij dat er zoveel verschillende waren? De puzzel komt in een stevige kartonnen doos en op de achterkant van het deksel staan alle benamingen van deze geweldige dieren op. Zo is het niet alleen leuk om te puzzelen maar leer je meteen ook bij.

Aantal stukjes: 300

Afmetingen: puzzel 51 x 68,5 cm - doos 28 x 28 x 4,5 cm

Leeftijd: 8+

Illustrator: Pete Oswald

Materiaal: alle Crocodile Creek puzzels zijn gemaakt uit gerecycleerd karton en geprint met plantaardige inkten. Veilig om mee te spelen en milieuvriendelijk.

Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.


Leeftijdvanaf 8 jaar
# Puzzelstukken101-500 stukken
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
27.927.94.41.13
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen & puzzels maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier.

product referentie :384068-6

Collectie Crocodile Creek 36 dieren
Inspiratie en stories