Leerrijke kit - Cosmic rocket

Staat: Nieuw product

4M

KZ16933

Apollo 11 inspiratie (114)

Lanceer je eigen raket! Een wetenschappelijk doepakket voor het hele gezin. De set bevat een boekje met leuke raketwetenschap en gedetailleerde...

16,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5603235

Lanceer je eigen raket! Een wetenschappelijk doepakket voor het hele gezin. De set bevat een boekje met leuke raketwetenschap en gedetailleerde instructies voor het lanceren. De raket vliegt tot 15 meter hoog en is aangedreven met azijn en zuiveringszout. Een unieke experimenteerset, die leuke inspiratie levert voor kleine wetenschappers.

Inhoud: 1 transparante raketromp, 3 raketvinnen, 1 verbindingsring, 1 lanceerplatform, 1 maatlepel, 1 boekje met leuke raketwetenschap en gedetailleerde instructies voor het lanceren. Niet inbegrepen in deze kit: azijn en zuiveringszout (natriumcarbonaat) - die vind je allebei in de keuken.

Dit is een experimenteerset rond raketwetenschap die onder toezicht van volwassenen moet gebruikt worden. Bij kinderen jonger dan 14 jaar dient het lanceren van de raket onder begeleiding van een volwassene te gebeuren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
16.521.55.50.35
4M - Creatief. Inspirerend. Fantasierijk. Pret. Het speelgoed van 4M stimuleert jonge artiesten hun eigen originaliteit te uiten. 4M motiveert kinderen om de wereld met andere ogen te bekijken. De wetenschappelijk onderbouwde speelkits wakkeren vast en zeker het hart van kleine wizz-kids aan, en zullen hun geest verscherpen. Leren wordt spelen op een wel erg entertainende en prettige manier.  
Collectie Apollo 11 inspiratie
Inspiratie en stories