Leerrijke zelbouwkit - Weerkunde

Staat: Nieuw product

4M

KZ16938

Leer meer over de wetenschap van het weer! Experimenteer met de statische elektriciteit, die voor bliksem zorgt, creëer wolken en kijk toe hoe...

15,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5603402

Leer meer over de wetenschap van het weer! Experimenteer met de statische elektriciteit, die voor bliksem zorgt, creëer wolken en kijk toe hoe wind ontstaat. Een geweldig set voor toekomstige weermannen en -vrouwen!

Inhoud: 1 ballon, 1 wolkvormige kap, 1 bergvorm, 1 bergvoet, 1 wolkvormende pomp, 2 thermometerarmen, 2 thermometerhouders, 1 penhouder, 2 thermometers, 1 zaadbakje, zuurgraadtestpapier en gedetailleerde aanwijzingen. Ook nodig, maar niet in deze set inbegrepen: een glas, potaarde, een paar bonen, een pen, 1 kunststof fles, een bureaulamp (als er geen zonlicht is) en een alcoholhoudend drankje. Toezicht van een volwassene is vereist!

Geschikt voor kids vanaf 8 jaar.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
17215.50.35
4M - Creatief. Inspirerend. Fantasierijk. Pret. Het speelgoed van 4M stimuleert jonge artiesten hun eigen originaliteit te uiten. 4M motiveert kinderen om de wereld met andere ogen te bekijken. De wetenschappelijk onderbouwde speelkits wakkeren vast en zeker het hart van kleine wizz-kids aan, en zullen hun geest verscherpen. Leren wordt spelen op een wel erg entertainende en prettige manier.