Leerzaam Houten Vormenspel 3D

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT037

Kleurrijk en leerzaam vormenspel. Maar welke vorm pas waar?

Dit 3D vormenspel van PlanToys daagt kinderen spelenderwijs uit om te leren tellen, sorteren, kleuren & vormen te herkennen.

27,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5125

SamenstellingenHout
CollectieGames & Puzzles
TypeSpelletjes*
Leeftijdvanaf 2 jaar
# Puzzelstukken11-20 stukken

Krijg jij alle blokken in deze vormenplank op hun plaats? Dit geometrische vormenspel van PlanToys is gemaakt uit duurzaam hout en bevat vier vormen in vier kleuren en zestien gaten in een vormenplank. Goed om die fijne motoriek wat bij te schaven. Je kan het spel boeiend houden door de blokjes eerst op vorm maar daarna ook op kleur te sorteren. Je past dus zelf de moeilijkheidsgraad aan.

Geschikt voor kindjes van 2 jaar en ouder.

Afmetingen: 17 x 17 x 8 cm

Materiaal: rubberhout.

Plantoys wil op een duurzame manier speelgoed fabriceren en gebruikt daarvoor duurzame materialen. In dit geval hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.65
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen.Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkelingPlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid.Duurzame speeltjes voor een duurzame wereldPlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet.Eerste Speelgoed CollectieDe Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.