Leerzaam Houten Vormenspel 3D

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT037

Kleurrijk en leerzaam vormenspel. Maar welke vorm pas waar?

Dit 3D vormenspel van PlanToys daagt kinderen spelenderwijs uit om te leren tellen, sorteren, kleuren & vormen te herkennen.

25,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5125

SamenstellingenHout
CollectieGames & Puzzles
TypeSpelletjes*
Leeftijdvanaf 2 jaar
# Puzzelstukken11-20 stukken

Krijg jij alle blokken in deze vormenplank op hun plaats? Dit geometrische vormenspel van PlanToys is gemaakt uit duurzaam hout en bevat vier vormen in vier kleuren en zestien gaten in een vormenplank. Goed om die fijne motoriek wat bij te schaven. Je kan het spel boeiend houden door de blokjes eerst op vorm maar daarna ook op kleur te sorteren. Je past dus zelf de moeilijkheidsgraad aan.

Geschikt voor kindjes van 2 jaar en ouder.

Afmetingen: 17 x 17 x 8 cm

Materiaal: rubberhout.

Plantoys wil op een duurzame manier speelgoed fabriceren en gebruikt daarvoor duurzame materialen. In dit geval hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.65
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Het hout is afkomstig van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Bij het maken van houten speelgoed blijven vaak kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood, daar maken ze badspeelgoed van . Verder wordt het speelgoed gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar opnieuw goed voor het milieu. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorgt draagt voor onze planeet.