set jouets de sable créatifs 'oeuf à la coque'

Lekker gekookte eitje voor de zandbak*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ17304

HABA - Sun Bistro (11)

Dit heerlijke eitje voor bij het zandbakontbijt is hap voor hap een waar genoegen! Zo kan je kleine spruit een ontbijtsituatie als in het echt...

4,95 €

3,47 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Korting- 30 %

Dit heerlijke eitje voor bij het zandbakontbijt is hap voor hap een waar genoegen! Zo kan je kleine spruit een ontbijtsituatie als in het echt naspelen. Inhoud: 1 eierdopje (11cm hoog) en 1 theelepeltje. Materiaal: polypropeen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie HABA - Sun Bistro
Inspiratie en stories