Lekker handige knoeiservet Leeuw

Staat: Nieuw product

Coq en Pâte éditions

CP138

Laat ze zelf eten, proeven, smossen ...met deze lekker ruime knoeiservet is het allemaal geen probleem en blijven de kleertjes proper.

En terwijl de maaltijd kan je genieten van de schattige leeuwenprint aan de ene zijde of de grafische blauwe print aan de andere. Ook nog leuk om af en toe af te wisselen. Of je kleine smulpaap zelf te laten kiezen.

20,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

Coq en Pâte stelt voor: de XL-bavet uit organisch katoen met velcro aan de nek om ze vast te maken en duo print van een leeuw en grafische blaadjes.

Afmetingen: 41 x 44 cm

Materiaal: 100% organisch katoen met GOTS-label

Wassen: op 30°C

Zoals bij alle Coq en Pâte-collecties, zijn de illustraties van de hand van Madeleine Rogers, de Engelse ontwerpster van MIBO. De illustraties zijn gebaseerd op paper toys dieren die ze ontwerpt in gerecycleerd papier en natuurlijke inkt. Alle items van Coq en Pâte worden trouwens gemaakt van organisch materialen met respect voor dier en milieu. 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.075
Coq en Pâte éditions - Coq en Pâte maakt fashionable accessoires voor kinderen. Tijdens het doorlopen van het creatieve proces besteden ze veel aandacht aan de ethische codes. Coq en Pâte wil het goede voorbeeld geven en tonen dat het mogelijk is om het hele productieproces te doorlopen en toch nog mens en omgeving te respecteren. Hun artikels worden vervaardigd in India en ze gebruiken organisch katoen, volgens de fair trade principes.Liefdevolle kindercollecties met respect voor het milieuHun prachtige collectie zal jouw hart veroveren. Zakken, pakjes, koffers, T-shirts, sjaals, pareos, & zakdoekjes. Allemaal creaties gericht op bedreigde wilde diersoorten om kinderen en hun ouders voor te lichten over de bescherming van bedreigde biodiversiteit.