NULL

lekker zoet, het grote zintuigenboek

Staat: Nieuw product

Clavis

KZ15013

In dit grote zintuigenboek van Karel komen alle zintuigen aan bod op kindermaat. Met als extraatje spelletjes en vraagjes die het boek nog...

16,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

In dit grote zintuigenboek van Karel komen alle zintuigen aan bod op kindermaat. Met als extraatje spelletjes en vraagjes die het boek nog aantrekkelijker maken voor jonge kinderen.

Hallo, ik ben Karel. Met mijn ogen kan ik kijken. Met mijn oren kan ik horen. Met mijn neus kan ik ruiken. Met mijn handen kan ik voelen. Met mijn tong kan ik proeven. Kijk je mee hoe dat gaat?Herkenbaar voor kinderen vanaf 2 jaar.

Auteur: Slegers L. ISBN 978 90 448 1678 5.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
252600.35
Clavis Uitgeverij is ervan overtuigd dat kinderboeken het verschil kunnen maken bij het creëren van een positieve toekomst voor kinderen. De wereld zal er morgen immers uitzien zoals de kinderen die vandaag dromen. Vaak geeft wat kleine jongens en meisjes spelen al aan wat zij in hun latere leven zullen doen en hoe zij hun rol in de wereld zullen invullen. Opvoeding is een van de hoekstenen van een leefbare wereld. Hoe vroeger attitudes zijn verworven, hoe steviger en hechter ze zijn. Met kinderboeken kun je kinderen leren omgaan met hun emoties en angsten, hun fantasie stimuleren, hun inzicht geven in eigen doen en laten, hun de verhoudingen tussen mensen leren kennen, hun het verschil tussen goed en kwaad leren zien. Daarenboven schept een boek en zijn spannende inhoud een hechte band tussen ouder en kind. Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Boeken maken op maat van kinderen, met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn. Kortom, Clavis boeken staan dicht bij kinderen en hun emoties en zijn dan ook een perfect hulpmiddel bij de opvoeding.