leuk coöperatief kaartspel 'Boomgaard'

leuk coöperatief kaartspel 'Boomgaard'

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (141)

Kunnen de kinderen al het fruit oogsten voordat de raaf de boomgaard bereikt? O jee, de raaf komt eraan! Snel, pluk de rijpe kersen, appels,...

7,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

Kunnen de kinderen al het fruit oogsten voordat de raaf de boomgaard bereikt? O jee, de raaf komt eraan! Snel, pluk de rijpe kersen, appels, peren en pruimen voordat hij de boomgaard bereikt. Met een beetje geluk mag je één of twee vruchtenkaarten pakken, maar opgepast dobbel je een raaf, dan mag deze een veld vooruit in de richting van de boomgaard.
Een samenwerkingsspel voor 1 - 6 kinderen. Leeftijd: 3 - 6 jaar.

Dit spel stimuleert:
- Kleuren/vormen
- Samenwerken


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
11.1313.90.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :3326/4728

Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories