Leuk creatief boek - Mollie Makes: Birds

Staat: Nieuw product

Kosmos Uitgevers

KZ23567

In het boek Mollie Makes: Birds is een grote groep gevleugelde vrienden bijeen gebracht. Van een gehaakt pinguïnkussen, vliegende...

12,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

In het boek Mollie Makes: Birds is een grote groep gevleugelde vrienden bijeen gebracht. Van een gehaakt pinguïnkussen, vliegende papegaaien van vilt tot een gebreide tas met kwetterende vogels en een vogelkussen dat eenvoudig met de naaimachine te maken is. In deze Mollie Makes zingt elk vogeltje zoals het... gemaakt is! Meer dan 20 projecten van verschillende ontwerpers die diverse technieken en materialen combineren. Van handwerken tot creaties van papier en vilt, Mollie Makes zorgt weer voor uren craftplezier!

Auteur: het Mollie Makes team
ISBN: 9789043915571
Pagina's: 95

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
20.520.500.35
Wat is er leuker dan zelf iets moois maken? Naaien, haken, sieraden maken, tekenen, kleuren, schilderen… Kosmos Uitgevers heeft al meer dan twintig jaar ervaring in de creatieve branche. En de uitgeverij loopt steevast voorop in de laatste trends. De Hobby & Creatief boeken van Kosmos Uitgevers bieden ideeën en technieken waarmee je direct aan de slag kunt. Breien met Arne & Carlos, haken met Hoooked Zpagetti, loomen met Band-it!, mutsen haken met MyBoshi, kaarten maken met Marianne Perlot, tekenen met Barrington Barber, schilderen met Bob Tomanovic − aan jou de keuze! De creatieve DIY-boeken geven een duidelijke uitleg waarmee iedereen aan de slag kan. Creatief plezier is gegarandeerd voor jong en oud, van beginner tot (ver)gevorderde. Met de Hobby & Creatief boeken van Kosmos Uitgevers maak je iets moois waar je trots op kunt zijn!