NULL

Leuk gezelschapsspel - Muis Klodder *

Staat: Nieuw product

Haba

KZ19079

Gezelschapsspelen van HABA (147)

De wereldberoemde muis Klodder heeft al haar vrienden uitgenodigd om naar haar atelier te komen. Maar, wat is dat? Op deze piepkleine...

17,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7191

TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 5 jaar

De wereldberoemde muis Klodder heeft al haar vrienden uitgenodigd om naar haar atelier te komen. Maar, wat is dat? Op deze piepkleine schilderspaletten passen maar drie verfklodders! Met welke kleuren kun je een auto schilderen? Of een vlinder? Als de kleuren die jij hebt uitgekozen, ook door een ander gekozen zijn, krijg je punten. Hier gaat het om creativiteit en voorstellingsvermogen! Kortom een vrolijk en kleurig overeenstemmingsspel. Voor 3-5 spelers van 5 tot 99 jaar. Met samenwerkingsvariant voor 2 spelers.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
222200.35
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories