Leuk gezelschapsspel - Muis Klodder *

Staat: Nieuw product

Haba

KZ19079

Gezelschapsspelen van HABA (134)

De wereldberoemde muis Klodder heeft al haar vrienden uitgenodigd om naar haar atelier te komen. Maar, wat is dat? Op deze piepkleine schilderspaletten passen maar drie verfklodders! Met welke kleuren kun je een auto schilderen? Of een vlinder? Als de kleuren die jij hebt uitgekozen, ook door een ander gekozen zijn, krijg je punten. Hier gaat het om creativiteit en voorstellingsvermogen!

17,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7191

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 5 jaar

Een vrolijk en kleurig overeenstemmingsspel Muis Klodder van Haba is een prachtgi geïllustreerd gezelschapsspel voor kinderen.

Inhoud speldoos: 1 muis Klodder, 1 hond Pablo, 1 tijger Vincent, 1 kip Niki, 1 haas Frida, 5 schilderspaletten, 5 schermen, 4 penselen, 3 potloden, 15 gebakjes, 50 verfklodders (in 10 verschillende kleuren), 1 dobbelsteen, 5 zakjes om het spelmateriaal in te bewaren, 1 handleiding met spelregels.

Voor 3-5 spelers van 5 tot 99 jaar.

Met samenwerkingsvariant voor 2 spelers.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
222200.35
  • Door Vervoort M.
  •  de 22/01/2020
kleuren herkennen en combineren met dingen, film, sprookjes enz. een goede leerschool
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories