Leuk gezelschapsspel - Muis Klodder *

Staat: Nieuw product

Haba

KZ19079

Gezelschapsspelen van HABA (141)

De wereldberoemde muis Klodder heeft al haar vrienden uitgenodigd om naar haar atelier te komen. Maar, wat is dat? Op deze piepkleine schilderspaletten passen maar drie verfklodders! Met welke kleuren kun je een auto schilderen? Of een vlinder? Als de kleuren die jij hebt uitgekozen, ook door een ander gekozen zijn, krijg je punten. Hier gaat het om creativiteit en voorstellingsvermogen!

17,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7191

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 5 jaar

Een vrolijk en kleurig overeenstemmingsspel Muis Klodder van Haba is een prachtgi geïllustreerd gezelschapsspel voor kinderen.

Inhoud speldoos: 1 muis Klodder, 1 hond Pablo, 1 tijger Vincent, 1 kip Niki, 1 haas Frida, 5 schilderspaletten, 5 schermen, 4 penselen, 3 potloden, 15 gebakjes, 50 verfklodders (in 10 verschillende kleuren), 1 dobbelsteen, 5 zakjes om het spelmateriaal in te bewaren, 1 handleiding met spelregels.

Voor 3-5 spelers van 5 tot 99 jaar.

Met samenwerkingsvariant voor 2 spelers.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
222200.35
  • Door Vervoort M.
  •  de 22/01/2020
kleuren herkennen en combineren met dingen, film, sprookjes enz. een goede leerschool
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories