leuk gezelschapsspel 'Trappeldieren'

leuk gezelschapsspel 'Trappeldieren'*

Staat: Nieuw product

Haba

HAB417

Gezelschapsspelen van HABA (141)

Een grappig raadspel over dieren! Vrolijk kruipt de slang over het kruispunt. Maar plots - pats, pats, pats - stapt iemand hard over zijn rug....

8,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Een grappig raadspel over dieren! Vrolijk kruipt de slang over het kruispunt. Maar plots - pats, pats, pats - stapt iemand hard over zijn rug. Wat is dat? Wiens voeten waren dat? Met hun vingers en handen imiteren de spelers de manier van lopen van de dieren, op de rug van een andere speler. Wie de meeste dieren kan raden en juist na nabootsen is de winnaar. Geschikt voor 3-5 spelers, met coöperatieve variant vanaf 2 spelers.

Leeftijd: 6-99 jaar.
Speelduur: 10-15 minuten.


Leeftijdvanaf 6 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
121800.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :301607

Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories