leuk klein koffertje 'boats'

leuk klein koffertje 'boats'

Staat: Nieuw product

Froy & Dind

KZ32523

Uit de Bags collectie van froy & dind. Deze collectie is volledig vervaardigd uit gerecycleerde PET. De tassen waren dus plastic...

52,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Uit de Bags collectie van froy & dind. Deze collectie is volledig vervaardigd uit gerecycleerde PET. De tassen waren dus plastic flessen in een vorig leven! Tijdens het productieproces worden geen schadelijke chemicaliën gebruikt, en alles is vrij van PVC, nikkel en pftalaten. Bovendien weegt het nieuwe materiaal minder, is het steviger en makkelijker schoon te maken dan het oude gelamineerde bio-katoen. Een collectie tassen dus die duurzaam en lief voor de planeet is!

Klein koffertje met vrolijke 'boats'-print voor hippe kids. Leuk voor een nachtje logeren of als opberger in de kinderkamer.
Gemaakt uit 100% gerecycleerd PET, met handvat en ritssluiting. Afmetingen: 34x21x9 cm.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
349210.4
Froy & Dind - Dit mooi Belgisch merk brengt een reeks originele woon- en mode-accessoires zoals boekentassen, tutkoortjes, dekentjes en etuis maar ook verzorgingstassen, beauty cases en blikken dozen om spulletjes mooi in mee te nemen of op te bergen. Elk Froy & Dind item is voorzien van een unieke print en alles wordt gemaakt uit ecologische materialen en geproduceerd op een mooie, verantwoorde manier. Stylish, eco & fair dus!