Leuk peuterboek - Opstaan en kleertjes aan, Spiekpietje

Staat: Nieuw product

Clavis

KZ18919

Een nieuwe sinterklaastraditie! Elk jaar rond de verjaardag van Sinterklaas verstoppen de Spiekpietjes zich bij jou in huis. Ze zijn de kleinste...

12,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 2 jaar
AuteurThaïs Vanderheyden
IllustratorThaïs Vanderheyden
GenrePeuterboeken
ThemaSinterklaas

Een nieuwe sinterklaastraditie! Elk jaar rond de verjaardag van Sinterklaas verstoppen de Spiekpietjes zich bij jou in huis. Ze zijn de kleinste helpertjes van de Sint en kijken mee of jij heel lief bent, of een beetje ontdeugend. De Spiekpietjes zien ook waar je van houdt, zo komt Sinterklaas precies te weten welke cadeautjes jij leuk vindt en of je misschien een extra pakje verdient.

Dit kartonnen boekje is bedoeld voor een iets jonger publiek dan de 2 andere Spiekpietjes-boeken.
Kukeleku-u! De haan kraait. Wakker worden, Spiekpietje!
Sinterklaas is bijna jarig. Het wordt weer een drukke dag vandaag.
Hé, maar waar zijn de kleertjes van Spiekpietje gebleven?
Help jij zijn kleertjes mee zoeken in het kasteel van Sinterklaas?

Een kleurrijk en vrolijk Spiekpietjes-zoekboek, voor jonge speurneusjes vanaf 2 jaar.

auteur en illustrator: Thaïs Vanderheyden

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
222110.35
Clavis Uitgeverij is ervan overtuigd dat kinderboeken het verschil kunnen maken bij het creëren van een positieve toekomst voor kinderen. De wereld zal er morgen immers uitzien zoals de kinderen die vandaag dromen.Vaak geeft wat kleine jongens en meisjes spelen al aan wat zij in hun latere leven zullen doen en hoe zij hun rol in de wereld zullen invullen. Opvoeding is een van de hoekstenen van een leefbare wereld . Hoe vroeger attitudes zijn verworven, hoe steviger en hechter ze zijn. Met kinderboeken kun je kinderen leren omgaan met hun emoties en angsten, hun fantasie stimuleren, hun inzicht geven in eigen doen en laten, hun de verhoudingen tussen mensen leren kennen, hun het verschil tussen goed en kwaad leren zien. Daarenboven schept een boek en zijn spannende inhoud een hechte band tussen ouder en kind.Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Boeken maken op maat van kinderen , met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn. Kortom, Clavis boeken staan dicht bij kinderen en hun emoties en zijn dan ook een perfect hulpmiddel bij de opvoeding.