Leuk prentenboek - Op reis met

Staat: Nieuw product

Clavis

Wil je alles weten over op reis gaan met de auto, het schip, de trein of het vliegtuig? In dit boek lees je meer over de geschiedenis van de...

16,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789044813937

Leeftijdvanaf 5 jaar
AuteurPierre Winters
IllustratorTineke Meirink
GenreEducatieve boeken
ThemaBouwen en voertuigen

Wil je alles weten over op reis gaan met de auto, het schip, de trein of het vliegtuig? In dit boek lees je meer over de geschiedenis van de voertuigen, de verschillende manieren om op reis te gaan, de voorbereidingen die er getroffen worden en de dingen die je onderweg tegenkomt. Je komt ook te weten waar je met de auto, de trein of het vliegtuig heen kunt, hoe je er raakt, wat je wel en niet mag doen onderweg, en wat je moet doen als er iets misgaat. Je vindt in dit boek ook een leuk liedje, een grote uitklappagina en een miniquiz, zodat je een echte expert wordt.

Willewete boeken zijn informatieve prentenboeken die een antwoord geven op de vragen van jonge kinderen. Ze gaan over de wereld en de natuur om ons heen, over leven in het verleden en het leven nu. Op een spitsvondige manier vertellen deze boeken wat kinderen graag willen weten.
Clavis splitst de Willewete-serie op in 4 grote categorieën: geschiedenis, veel te doen, de wereld en natuur. Willewete 'Op reis met' komt uit de categorie de wereld.

Auteur: Winters Pierre
ISBN 9789044813937 (auto)
ISBN 9789044816402 (trein)
ISBN9789044813029 (vliegtuig)
ISBN 9789044819830 (schip)

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
252600.35
Clavis Uitgeverij is ervan overtuigd dat kinderboeken het verschil kunnen maken bij het creëren van een positieve toekomst voor kinderen. De wereld zal er morgen immers uitzien zoals de kinderen die vandaag dromen.Vaak geeft wat kleine jongens en meisjes spelen al aan wat zij in hun latere leven zullen doen en hoe zij hun rol in de wereld zullen invullen. Opvoeding is een van de hoekstenen van een leefbare wereld . Hoe vroeger attitudes zijn verworven, hoe steviger en hechter ze zijn. Met kinderboeken kun je kinderen leren omgaan met hun emoties en angsten, hun fantasie stimuleren, hun inzicht geven in eigen doen en laten, hun de verhoudingen tussen mensen leren kennen, hun het verschil tussen goed en kwaad leren zien. Daarenboven schept een boek en zijn spannende inhoud een hechte band tussen ouder en kind.Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Boeken maken op maat van kinderen , met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn. Kortom, Clavis boeken staan dicht bij kinderen en hun emoties en zijn dan ook een perfect hulpmiddel bij de opvoeding.