leuk stapelspel 'colour bell'

Staat: Nieuw product

Ambi toys

JGA001

Haal de gekleurde ringen van elkaar, stapel alles netjes terug op, draai het handvat erop, en bellen maar! Het geluid van de bel en de sprekende kleuren zullen je peuter zeker fascineren.

17,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 31229

Leeftijdvanaf 18 maanden

Deze kleurenbel is niet alleen een muzikaal speeltje, het is tegelijk een stapelspel. Stapel de verschillende kleurenringen op de basis met de bel, draai de handgreep erop en luid de bel. Deze handgreep is gemakkelijk te grijpen door kleine handjes. De bel rust op een gebogen basis, waardoor de hele bel kan draaien en schommelen. Spelenderwijs oefent je kind zijn motoriek, en oefent hij het herkennen van kleuren en groottes.

Geschikt voor klokkenluiders vanaf 1,5 jaar.
Afmetingen: 11 x 11 x 13 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.130.190.130.35
Ambi toys maakt al 40 jaar speelgoed voor de allerkleinsten waarbij design en kleur wordt ingezet voor de ontwikkeling van het kind. Steeds met het oog op kwaliteit en veiligheid. Baby’s en peuters zijn niet zo zeer geïnteresseerd in de nieuwste speelgoedtrends, modekleuren of de laatste gadgets. Met die gedachte gaat Ambi toys ‘back to the basics’. Het Engelse merk doet klassiek speelgoed heropleven waarbij mama’s en papa’s een flashback hebben naar hun kindertijd! Het oude speelgoed werd gedesignd om imaginair en interactief spelen te bevorderen en die spirit neemt Ambi toys graag mee naar vandaag. Met speelgoed voor baby's en peuters van 3 tot 24 maanden speelt het merk in op het belang van de relatie tussen ouder en kind. Spelenderwijs ontdekken baby’s en peuters zichzelf en hun omgeving. Laat je verrassen door goed gedesignd en betrouwbaar speelgoed dat niemand zal teleurstellen!