leuk tetra hoeslaken voor in een park*

Staat: Nieuw product

Mundo melocotón

MM - kinderkamer collectie (42)

Tetra vind je bij elke familie met kleine kinderen. Als spuugdoekje, knuffeldoek, handdoek, lakentje of zelfs als herbruikbare luier. Tetra is...

19,95 €

Add to my wishlist

Tetra vind je bij elke familie met kleine kinderen. Als spuugdoekje, knuffeldoek, handdoek, lakentje of zelfs als herbruikbare luier. Tetra is een licht, ademend katoen wat de Egyptenaren, Romeinen en Grieken al gebruikten voor het verzorgen van hun pasgeboren baby’s. Het Belgische mundo melocotón gebruikt dit materiaal nu voor het eerst in zijn beddengoed.

Tetra is een lichte, comfortabele stof voor de kinderhuid, die nog zachter wordt na elke wasbeurt. Dit materiaal laat toe dat de kinderhuid ademt en de baby niet oververhit kan raken, terwijl het toch warm houdt. Ontdek deze ultra-ademende stof bij dit prachtig hoeslaken voor in een park. Maak je keuze uit de 6 knallende kleuren.

Afmeting: 75x95 cm. Materiaal: 100% katoen.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
759500.35
mundo melocotón - is jong en nieuw, opgericht met héél veel zin en energie, en maakt veilige en oerdegelijke artikelen die tot de verbeelding spreken van baby's, kinderen en ouders.

product referentie :*0794

Collectie MM - kinderkamer collectie
Inspiratie en thema's