Leuk verzamelspel - Kleine regenboogrups

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (144)

De lentetuin is al vol met kleuren. De vogels tsjilpen, de vlinders fladderen en iedereen wil met de kleine regenboogrups spelen. Wie heeft het...

7,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5619/5567

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 3 maanden

De lentetuin is al vol met kleuren. De vogels tsjilpen, de vlinders fladderen en iedereen wil met de kleine regenboogrups spelen. Wie heeft het eerst alle stukken van zijn regenboogrups achter elkaar gelegd?
Een kakelbont verzamelspel voor 2 - 4 spelers van 3 - 6 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
13.9311.10.35
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories