Leuke activiteiten babygym - Treetop friends

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

KZ10187/a

Geïnspireerd op de natuur en vol interessante features: zoals handspeeltjes om naar te kijken en te grijpen, een leuke spiegeltje om jezelf in te herkennen, blaadjes in knisperpapier en muzikale bloemetjes.

Kortom een leuke speelmat om je kleintje rustig op te laten spelen, ontdekken, genieten.

89,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 307500

CollectieSkip Hop Play
TypeBabygym
DiertjesUil

Treetop Friends is een schattige Skip*Hop activiteiten gym voor jouw baby met zacht linnen, bogen en bijpassend 'tummy time' kussen. Inclusief grote ronde mat, spiegeltje, ingebouwde geluiden en interessante mix aan texturen. De 5 hangspeeltjes - om vast te maken aan de 13 haakjes - zorgen voor onweerstaanbaar speelplezier voor baby's in elk stadium van hun ontwikkeling. Makkelijk op 2 minuten op te zetten of weg te bergen.

Afmetingen: 91,5 cm diameter x 48 cm hoog

Wasadvies: wasbaar in de machine

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!